måndag 14 februari 2011

Vad vill en mamma ha?

Inför Mors dag är det viktigt att fundera över vad en mamma egentligen vill ha. Inte är det en ny prålig klocka eller en ny mobiltelefon. Visst kanske hon kommer att uppskatta detta. Men det är sådant som hon kan få i julklapp eller på sin födelsedag.

Nej, Mors dag är något större än så. Mors dag är ju en hyllning till mödrarna och allt det de gjort för oss barn. Det en mamma mest av allt önskar sig är givetvis att barnen mår bra och är glada och lyckliga. Nu är detta kanske lite svårt att ge bort i present. Däremot kan du försöka visa med all kraft hur mycket du uppskattat din mamma.

Ska man köpa en present kan det vara lämpligt med en upplevelse eller något som leder henne in på ett nytt intresse. Du kanske har sett henne sitta och rita någon gång? Ge henne en teckningskurs eller en målarkurs. Eller kanske bara en bok om grunderna i målning och teckning. Man kan även tänka sig en sånglektion, en danslektion eller en stickbeskrivning med garn.

En present som är mer än något man sätter på armen. Det uppskattar en mamma. Lägger du till några uppskattande och kärleksfulla ord till gåvan kan du räkna med att mamma får en perfekt Mors dag. Glöm inte blommorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar